GRATIS Zoom webinar ‘Werkgeluk’

DSC00704


'Werkgeluk zit in een klein hoekje'


Heb jij de afgelopen thuiswerkperiode als zeer welkom ervaren? Kwam deze op het goede moment? Gaf thuiswerken je de gelegenheid om even op adem te komen? Van het gevoel af te komen dat je geleefd wordt op je werk? Kon je beter loskomen? 

 

In afgelopen periode kreeg je misschien wel de kans om het anders te doen. Betere keuzes te maken voor meer grip op je werkzaamheden, meer focus en een werktempo wat bij je past. 

Misschien zorgden juist de regelmogelijkheden voor meer rust, een betere werk-privé balans en meer werkgeluk!

En nu? Terug naar normaal?

We in 2022 inmiddels weer terug naar kantoor. Met z’n allen weer in de auto, fiets, openbaar vervoer. Voor je het weet ben je weer terug naar normaal, met alle ongemakken en stress. Het is een uitdaging om onze goede voornemens vol te houden nu we weer, voor het grootste gedeelte, op kantoor werken. Nu we weer moeten dealen met veel afleidingen, hectiek, veranderingen in werken, toenemende opdrachten en werkzaamheden.

 

Het vergt heel wat doorzettingsvermogen, wendbaarheid, veerkracht en persoonlijk leiderschap om niet opnieuw te verzanden in het blussen van brandjes en oplossen van problemen van anderen. Voor je het weet voelt je werk weer zwaar omdat: 

 • je focus mist
 • geen overzicht en een duidelijk pad hebt
 • problemen oplossen of tot nieuwe ideeën komen, hierdoor minder goed lukt
 • je vaak na werktijd nog piekert over jouw werk
 • het lastig is om gemotiveerd te blijven
 • de grenzen tussen werk en privé vervagen
 • we meer moeite moeten doen om betrokken en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de organisatie.
En wat als je verlangt naar kantoor maar nog niet mag, wanneer je thuiswerken helemaal zat bent en nu eindelijk je collega’s wel eens wilt zien?

Herken je dit?

Herken je dit en merk je dat je hier ook moeite mee hebt, dat je werk je energie kost in plaats van energie oplevert? Zou je willen weten hoe je jouw werkgeluk behoudt en vergroot. Zodat je met plezier je werk blijft doen. Waar je dan op moet letten en wat de wetenschap hierover zegt? 

Webinar 'Werkgeluk zit in een klein hoekje'

Doe dan mee met het webinar ‘Werkgeluk zit in een klein hoekje’. Een interactief webinar waarin je in 5 stappen leert hoe je jouw eigen werkgeluk kunt behouden en vergroten.

Na dit webinar:

 • weet je welke elementen het werkgeluk bepalen
 • hoe je dit positief kunt beïnvloeden
 • hoe je meer rust en vrijheid kunt ervaren
 • weet je waar je op moet letten om plezier in je werk te houden en jouw werkgeluk te vergroten
 • en stappen zet in die richting

Doe mee, laat je inspireren en word je bewust van de stappen die jij kunt nemen om met plezier naar je werk te gaan en het gevoel van rust en vrijheid te vergroten. Het gratis Zoom webinar is donderdag 9 december 2021 van 19.30 uur tot 20.30 uur. Meld je hieronder aan!Tot dan!

Nancy

Ps: het kan zijn dat de email met de link in ‘ongewenste mail’ terecht komt. Klik dan in de mail op ‘geen ongewenste email’ dan komt de email met de link in jouw inbox.