Leefstijl- en vitaliteitstraject

Leefstijl- en vitaliteitstraject

Een gezond leven begint met goede uitgebalanceerde voeding, voldoende beweging en ontspanning, goed slapen en een gezond gewicht. Het lijkt een open deur. Maar waarom lukt het dan niet om dit te bereiken? Waarom sleep ik nog steeds die extra kilo’s mee. Waarom voel ik me moe en futloos?

Ben je er klaar mee? Wil jij jouw ideale gewicht bereiken, meer energie ervaren, lekker in je vel zitten, af van die zwemband, je fit en vitaal voelen? Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ga je helpen zodat jij aan het einde van het traject jij je lekker voelt. Niet alleen voor nu, maar volgend jaar ook nog!!

Wat gaan we doen?

Wij onderzoeken samen, gedurende het traject, waarom het je nog niet gelukt is om dit te bereiken, waarom het niet zo gaat als je wilt, waar en waarom je vastloopt. Daarbij gaan wij op zoek naar verbanden en patronen. Wij kijken daarbij niet alleen fysiek en naar jouw leefstijl en voedingspatroon op dit moment, maar ook naar jou als geheel. Daarbij werk ik vanuit een holistische kijk op jou en jouw ontwikkeling, naar alles wat jou zo uniek maakt:

  • Fysiek beweging, ontspanning, gezonde voeding, slaap
  • Spiritueel wie ben jij, wat vind je belangrijk, wat zijn je kwaliteiten?
  • Mentaal kun je effectief omgaan met je belemmerende gedachten, zit je vast in oude patronen of ben je bereid om te leren en te vernieuwen? Hoe veerkrachtig ben je?
  • Pro-activiteit Heb je regie over je eigen leven? Hoe groot is de mate van zelfsturing?
  • Emotioneel Herken je je eigen emoties en die van anderen, kun je effectief communiceren, hoe groot is je gevoel van verbinding met anderen?

Hoe ziet jouw concrete doel er uit?
Waar verlang jij naar?
Waar word jij super enthousiast van en krijg je energie van?

Jij leert wat het effect is van jouw voedingspatroon, beweging en ontspanning op jouw lichaam
en wat het meest effectief is om  te doen.

Aan het einde van het traject herken jij jouw valkuilen en patronen en je stapt er niet meer in!! Je leeft bewuster, je hebt meer energie en bent krachtiger, vitaler en in balans!

Door middel van het leefstijl- en vitaliteitstraject zul jij vanuit een duurzame gedragsverandering jouw doelen bereiken op het gebied van leefstijl en vitaliteit.

Inspiratie sessie met drie gouden tips

Twijfel je over hoe, wanneer of waar je moet beginnen? Wil je met mij brainstormen over wat je zou willen bereiken, over jouw verlangen en zou je dan ook nog drie gouden tips willen krijgen waar je direct mee aan de slag kunt?

Aarzel dan niet en neem direct contact met mij op !

INVESTERING

Jouw investering is € 597,- (BTW vrij) of drie deelbetalingen van € 205,- (BTW vrij)

Daarvoor krijg je:

  • 5 persoonlijke coaching sessies
  • een werkboek
  • huiswerkopdrachten
  • de video ‘happy in je lijf’ met daarin tips om je weer lekker in je lijf te voelen

Elise.

Ik kon ’s nachts niet in slaap komen en lag alleen maar te malen omdat ik mijn gedachten niet kon stoppen. Nancy heeft mij hierin begeleid en geadviseerd. Ze heeft mij goede adviezen gegeven die ik heel goed kan toepassen. Ik heb geleerd hoe ik mijn gedachten stop kan zetten en hoe ik mijn leefstijl zo kan aanpassen dat ik weer lekker slaap. Vooral de mindfulness, de ademhalingsoefeningen en het verminderen van activiteiten ’s avonds, werken voor mij heel goed zodat ik voldoende ontspanning vind en krijg voor het slapen gaan.

Tom

Ik heb het traject als zeer positief ervaren. Nancy gaf mij handvatten, zowel op het gebied van leefstijl als ook persoonlijke ontwikkeling, waarmee ik verder kon.

Nancy L.

Mijn grootste winst in het vitaliteitstraject met Nancy was dat na jaren uitzoeken, ik nu ontdekt heb wat er aan de hand was. Het is voor mij nu duidelijk waar ik sta, en wat ik moet doen. Nancy is meedenkend, meelevend en ze is duidelijk in waar ze voor staat. Ik beveel haar aan omdat ze een mensen mens is en met haar cliënten meeleeft.

Ageeth

Erg blij met het traject van Nancy. Vooral de holistische aanpak sprak me erg aan. Via kleine stapjes en bewustwording een beter voedingspatroon en meer energie. Absoluut een aanrader!

Ursula

Super ervaring , mijn kijk op sommige dingen zijn erg veranderd en geleerd dat fouten maken mag. En dat samen met het veranderen van mijn voedingspatroon. Ben erg blij met Nancy