Over mij

DSC00926

Nancy

Gezond en gelukkig op je werk

Hai, Ik ben Nancy. 

Enthousiast, leergierig, sociaal. Ik houd van tweedehandsjes (honden, kleding, meubels etc.) en bij feestjes vind je mij bij de hapjes 😉

Lange tijd had ik collega’s die werkten in ploegendiensten. Ik merkte dat naarmate de jaren gingen tellen het voor hen steeds moeilijker werd om deze onregelmatige werktijden vol te houden. 

Jullie geluk is mijn werkgeluk!

Toentertijd werkten nog niet zoveel mensen onregelmatig en waren het met name de essentiële beroepen.

Inmiddels zijn er in Nederland bijna 4 miljoen mensen die geen negen tot vijf baan hebben. Omdat het juist voor deze groep extra uitdagend is om fit en vitaal te blijven, zijn  speciaal voor hen de trainingen en 1 op 1 begeleiding van WERKZZE, fit bij onregelmatig werk ontwikkeld. 

Door slimme, effectieve, praktische stappen (mijn manier van werken) op het gebied van leefstijl en werk, kun je namelijk de negatieve effecten van onregelmatig werk kleiner maken!

Hoe mooi is dat?

Het is mijn missie om ploegendienst-kanjers weer met plezier naar hun werk te laten gaan en er ervoor te zorgen dat ze weer voldoening en energie van hun werk krijgen.  Daarom help ik bij de stappen die nodig zijn om goed te slapen en fit en veerkrachtig te blijven bij onregelmatige diensten.