Van werkdruk naar werkgeluk

Van werkdruk naar werkgeluk

Je zit op de plek waar je altijd al graag wilde zitten, waarvan je hoopte dat hij een keer van jou zou zijn, bij de werkgever en collega’s waar je je thuis voelt. Nu de kinderen naar school gaan, de hectiek van de peutertijd achter je ligt, je eindelijk weer de tijd en de aandacht voor jouw baan krijgt, lijkt hij niet meer aan jouw verwachtingen te voldoen en heb je meer stress dan voldoening. Daardoor voel je je teleurgesteld en niet meer gelukkig.

Herken je dit?

 • Je was destijds zo blij dat je deze baan kreeg en enthousiast over de kansen die je zou krijgen om je te ontwikkelen en groeien binnen de organisatie. Nu is het vuur gedoofd en twijfel je of je zo nog verder wilt, maar je wilt absoluut niet weg omdat het een superleuke organisatie is en je fijne collega’s hebt.
 • Jij wilde in deze functie jouw manier het verschil maken en kansen benutten. Maar nu heb je het gevoel dat je bent ingedut, is geld verdienen de belangrijkste reden geworden waarom je werkt en ben je daarom teleurgesteld in jezelf.
 • Jij zou graag verder willen groeien in jouw baan, er zit veel meer in je, maar je mist overzicht en een duidelijk pad.
 • Elke vakantie neem je je voor dat je het écht rustiger aan gaat doen op je werk. Dat jij je niet meer laat leiden door de inkomende mailstroom en meer tijd gaat nemen voor de werkzaamheden die voor jou écht belangrijk zijn. Vervolgens zit je na twee weken alweer in hetzelfde moordende tempo als voor die tijd en is er van je goede voornemens niet veel terecht gekomen.
 • Vaak realiseer je je dat je aan het einde van je werkdag, het grootste gedeelte van de dag, bezig bent geweest met het blussen van brandjes en oplossen van problemen van anderen. In plaats van werkzaamheden die voor jou echt belangrijk zijn en jij leuk vindt om te doen. Je ergert je aan het feit dat het jou onnodig veel tijd kost om jouw werkzaamheden af te krijgen, omdat je jij je vaak laat leiden door de waan van de dag.
 • Je bent er klaar mee om jezelf vast te denken op steeds dezelfde vragen:
  • Wat wil ik echt
  • Hoe ga ik daar komen

Hoe zou het voor je zijn als?

 • Jij aan de hand van nieuwe ideeën en inzichten in je manier van werken, leert welke waarden voor jou van belang zijn en welke keuzes je kunt maken.
 • Jij jezelf uitdaagt het beste uit jezelf en jouw functie te halen, daarmee meer inspiratie, voldoening en lol in je werk hebt en impact maakt binnen jouw organisatie.
 • Jij weer fluitend en met plezier naar je werk gaat, omdat jij regie over je werkzaamheden weer terug hebt en eindelijk weer aan de uitdagende, leuke en zinvolle taken toe komt die jouw ambitie ten goede komen.
 • Jij door jouw collega’s en leidinggevende gewaardeerd wordt omdat je met jouw kennis en expertise van betekenis kunt zijn voor de organisatie en een waardevolle bijdrage levert aan de bedrijfsdoelstellingen.
 • Je bewust beslissingen neemt, pro-actief bent en krachtige keuzes maakt vanuit jouw innerlijke drijfveren. Jij jouw bedoeling weet, weer ziet wat mogelijk is, toekomstperspectief hebt, boordevol energie zit en de kans pakt om jouw ambities waar te maken.
 • Jij jouw manier van werken bepaalt. Wanneer je structuur, overzicht en flow bij jouw werkzaamheden hebt en daardoor voldoende ruimte krijgt voor het bedenken van creatieve oplossingen en nieuwe plannen.
 • Jij je zo krachtig, zelfverzekerd wordt dat ze niet meer om je heen kunnen

Love what you do and do what you love!

Dat is mogelijk

Wanneer je bij mij het traject ‘Van  Werkdruk naar Werkgeluk’ volgt waarbij we in 5 coaching sessies samen aan de slag gaan.

Concreet houdt dit het volgende in:

We plannen, in een periode van 3 maanden, om de week een gesprek (sessie van 75 minuten). Je krijgt opdrachten die je thuis doet en twee video’s met praktische info en makkelijk toepasbare tips.

Aan het einde van het traject:

 • Is jouw baan weer de superleuke baan waarvoor je destijds gekozen hebt.
 • Maakt jouw werk je gelukkig doordat jij jouw innerlijke waarden voorop stelt in jouw carrière.
 • Creëer jij de baan waar je blij van wordt doordat jij weet jij wat jouw doel is, jouw roeping, waar je in gelooft en doordat je weet wat jij wilt bereiken.
 • Ervaar je rust, balans en ben je de drukte de baas.
 • Geeft jouw baan je energie, plezier en voldoening.

INVESTERING

Jouw investering is € 595,- (incl. 21% BTW) of drie deelbetalingen van € 205,- (incl. 21% BTW)

Daarvoor krijg je:

 • 5 persoonlijke coaching sessies
 • een werkboek
 • huiswerkopdrachten
 • twee video’s

Vul jouw contactgegevens in, dan gaan we van start!

ANDEREN GINGEN JOU VOOR

Petra

Nancy is altijd zorgzaam en behulpzaam naar andere mensen, ze gaat voor het beste resultaat
Ik vind het fijn dat ze het reilen en zeilen in het bedrijfsleven kent en dat kan ze als coach heel goed toepassen.

 

Paul

De grootste winst van het traject was, dat ik mezelf ben tegengekomen en nu anders (positiever) in het leven sta. Ik vond de begeleiding van Nancy fijn, vriendelijk en ongedwongen.

Olaf

Nancy heeft oprecht interesse in mensen en hun verhaal
Kenmerkend voor Nancy is haar gedrevenheid, enthousiasme en enorme daadkracht en proactieve houding.

Carla

Ik heb geleerd tijdens het traject, dat ik zelf niet altijd de regie in handen heb. Wanneer dit dingen zijn of een situatie is waar ik geen invloed op heb, dan kan ik dit nu beter los laten. Soms wacht ik tot andere mensen dingen voor mij beslissen. Hier mag ik juist meer de regie nemen. Het ontdekken van mijn kernwaarden, irritaties, valkuilen en eigen karakter waren een eye-opener. Positief en negatief karaktereigenschappen van jezelf benoemen, terwijl je in het achterhoofd wel weet.

Ik zou Nancy aanbevelen omdat ze je goed begeleid tijdens het traject, ze is enthousiast en vakkundig!

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel tijd moet ik investeren?
De coachsessies duren gemiddeld 75 minuten en vinden plaats in Oldenzaal. Na elke sessie krijg je een opdracht mee ter ondersteuning en verdieping van het proces. Dit kunnen praktische opdrachten zijn of voorbereidende opdrachten voor de volgende coachsessie (ong. 1,5 uur).

Ik woon niet in Twente, kan ik het traject ook online volgen?
Ik kan je ook online en via beeldbellen begeleiden.

Kan ik ook mijn werkgever vragen om dit traject te betalen?
Jouw werkgever is wellicht bereid om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling of er is binnen jouw organisatie een individueel budget vastgesteld. Ik kan jou voorzien van de nodige informatie over het traject, waarmee jij naar jouw leidinggevende of HR-afdeling kunt gaan.

Komt mijn persoonlijke info over mijn traject dan bij mijn leidinggevende terecht?
Ik werk volgens de AVG en jouw persoonlijke informatie en inhoud van jouw traject zal nooit aan andere personen dan jou gecommuniceerd worden.

Ik werk de hele dag, kunnen we ook ‘s avonds afspreken?
Er zijn mogelijkheden om na werktijd af te spreken.

Kan ik er ook langer over doen?
Wij kunnen vooraf bepalen of je meer tijd tussen de coach sessies nodig hebt en hier afspraken over maken.

Ik twijfel nog, is dit wel iets voor mij?
Twijfel je nog of zou je meer willen weten? Vul jouw gegevens hierboven in of plan een inspiratiesessie. Ik neem altijd eerst contact met je op voor een inspiratiesessie waarin je jouw vragen kunt stellen.